04 Ιουλίου 2013

Περί Οργάνωσης ο Λόγος

Μεγαλώνει ο Πέτρος, αυξάνονται τα βιβλία και μεγαλώνει και το μέγεθος τους. Δεν είχαμε χώρο πια. Έψαχνα απεγνωσμένα λύση για κάτι απλό και όμορφο. Τότε θυμήθηκα!!! Την ανάρτηση της Melissa την είχα συναντήσει και την είχα ερωτευτεί πριν από περίπου 10 μήνες. Τότε μου έλειπαν οι πρώτες ύλες (κασόνια ξύλινα) αλλά τώρα ήταν επείγουσα ανάγκη να τα βρω. Και βρήκα. Μόλις 3 αλλά προς το παρόν αρκούσαν. Στο επόμενο στάδιο τώρα. Έπρεπε να βρω χρόνο να τα φτιάξω. Δύσκολο αυτό με την κόρη μου να μαθαίνει να περπατά και να με θέλει διαρκώς κοντά της. Όλα αυτά μέχρι χθες.
Η γιαγιά ήρθε και πήρε τη μικρή Αμέρσα και ιδού...


Τα ξύλινα κασόνια τρίφτηκαν με γυαλόχαρτο και βάφτηκαν με πλαστικό που είχε περισσέψει γιατί υπήρχαν αρκετές ανωμαλίες του ξύλου και καρφιά που ήθελα να κρυφτούν. Μετά το βάψιμο...αγνώριστα τα καφασάκια!

Ώρα για τοποθέτηση. Επειδή τα περισσότερα βιβλία ήταν ψηλά προτίμησα να βάλω τα πρώτα δύο καφάσια όρθια. Τα στόλισα και με μερικά παιχνιδάκια και την κούκλα της κουμπάρας για περισσότερο χρώμα και έτοιμα!
Στο μέλλον θα βάλω το τρίτο καφασάκι μου ''ξαπλωμένο'' για τα πιο κοντά βιβλία μας.





Το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό, περισσότερο από το αναμενόμενο, και ενθουσίασε και τον Πετρίκο. Και από εργονομία και οργάνωση; 
Άριστα 10!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου