12 Νοεμβρίου 2013

Μουσαμάς...η νέα λατρεία Vol.1

Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Πετρής πήγαινε παιδικό σταθμό και το μεσημεριανό του δε με απασχολούσε και πολύ. Δεν κρατούσαμε τίποτα, έτρωγαν σχολείο και τέλος. Φέτος, νηπιαγωγείο πια, πρέπει να κρατάμε το κολατσιό μας. Και που να το βάλουμε; Έτσι κάπως μου ήρθε η ιδέα της θηκούλας (στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρες υφασμάτινες θήκες για το σκοπό αυτό) αλλά λόγω ευκολίας και έλλειψης ραπτομηχανής σκέφτηκα να την κάνω με μουσαμά. Βρήκα λοιπόν πολύ όμορφα σχεδιάκια μουσαμαδιένια, αγόρασα πριτσίνια ( Crop-A-Dile-Eyelet) και στρώθηκα στη δουλειά. 


Το πατρόν που βόλεψε εμένα είναι το παρακάτω, αλλά καθένας αλλάζει τις διαστάσεις ανάλογα με τις ανάγκες.

Για οικονομία χρόνου κόλλησα με ζεστή σιλικόνη σκριτς σκρατς για να κλείνει ο φάκελος αλλά με πρώτη ευκαιρία θα βάλω κουμπί. Και πιο όμορφο και πιο σταθερό. 


Επίσης σκέφτηκα να το ντύσω με χαρτοΰφασμα για να μην έρχεται απευθείας σε επαφή με τον μουσαμά αλλά το θεώρησα υπερβολικό.
Το θέμα ήθελα να είναι ταξιδιάρικο ( το σχολείο μας ταξιδεύει δηλαδή) γι αυτό βρήκα και έβαλα όμορφα γραμματόσημα.  Εγώ πάντως το κολατσιό μου θα το έτρωγα πιο ευχάριστα σε μια τέτοια θηκούλα...για τον Περτούκι θα δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου