14 Φεβρουαρίου 2013

Καδράκι Κρεμάστρα

Παιδικός σημαίνει κυρίως παιχνίδι, φίλοι, τραγούδια, φωνές, παιχνίδι, φαγητό, τρέξιμο, χορός, παιχνίδι και πάλι παιχνίδι. Σημαίνει όμως και λίγες εργασίες ανάλογα με την εποχή, την περίσταση κτλ. Και πού θα τις βάζαμε εμείς αυτές τις ζωγραφιές και τις εργασίες; σε ντουλάπι; Όοοοοχιι! Θέλουμε να περνάμε και να τις θαυμάζουμε. Θα φτιάξουμε λοιπόν ένα εκθετήριο. 
Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε τι θέλουμε. Ένα προσωπικό Πετρίστικο κάδρο-εκθετήριο... Πήραμε λοιπόν έτοιμα καδράκια (καμβά) για ζωγραφική, ζωγράφισε ο Πετράν ότι του ερχόταν κατά νου και μετά στολίσαμε.




Για να κρεμάμε τις ζωγραφιές μας βάλαμε σχοινάκι στερεωμένο με ζεστή σιλικόνη πίσω από το καδράκι μας και πάνω στο σχοινάκι κολλήσαμε πάλι με σιλικόνη μανταλάκια μικρά. Έτοιμο! Τώρα όποτε θέλουμε να θαυμάσουμε κάτι, απλώς το κρεμάμε και το ξεκρεμάμε όταν λιγοστεύει ο χώρος ή όταν το βαρεθεί ο κριτής των πάντων. 





Τόσο πολύ μας άρεσε που φτιάξαμε και άλλα παρόμοια μικρούλικα καδράκια, ως δωράκια ευχαριστήρια για τους φίλους μας στα τρίτα μας γενέθλια. Όλα με την υπογραφή του ζωγράφου Πετράν! Ανεκτίμητης αξίας έργα, όταν αναγνωριστεί τον ταλέντο Π...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου